onze-organisatie---hoofdbeeld
Wie zijn wij

Compass Group Nederland: een betrouwbare partner van wereldformaat

Compass Group Nederland is onderdeel van de wereldwijde marktleider in toonaangevende food en support services: Compass Group PLC. Bij onze beursgenoteerde moedermaatschappij Compass Group PLC werken wereldwijd meer dan 600.000 medewerkers in ruim 45 landen aan innovatieve oplossingen op het gebied van excellente bedrijfscatering, foodservice en geïntegreerde facilitaire dienstverlening. Jaarlijks verzorgen wij 5,5 miljard overheerlijke maaltijden aan onze klanten op meer dan 55.000 locaties. Een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap: That’s our strength!

 

“Local Roots, Global Reach”

Compass Group Nederland

Bij Compass Group in Nederland werken 5.000 gemotiveerde medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze toonaangevende diensten aan te bieden op 1.700 klantlocaties in uiteenlopende sectoren. Zo zetten wij onze kennis en expertise onder meer in voor klanten in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector. Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees ze hier.


De activiteiten van Compass Group Nederland worden geëxploiteerd door verschillende dochterbedrijven: Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours.

onze-organisatie---Welzijn_-duurzaamheid-en-mensheid
onze-organisatie---onze-organisatie-in-Nederland

Eurest: marktleider in bedrijfscatering van topkwaliteit en op maat gemaakte foodservice-oplossingen in diverse sectoren.
Eurest Services: de ervaren en betrouwbare partner voor volledig geïntegreerd facilitair management.
Xandrion: de krachtige inkooporganisatie van Compass Group met een innovatief inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdssector waarbij organisaties zich kunnen aansluiten.
Famous Flavours: de high-end specialist voor culinaire evenementen op spraakmakende locaties in heel Nederland.

De doelstelling en visie van Compass Group Nederland

Het doel van Compass Group Nederland is het welbevinden van jouw medewerkers tot in de puntjes te optimaliseren. Immers, gezonde en gemotiveerde medewerkers dragen bij aan het succes van jouw organisatie. Onze Workplace Wellbeing Vision is gestoeld op vier pijlers: Food, Community, Ownership en Storytelling. Dankzij een effectieve synergie tussen deze pijlers creëren wij een werkomgeving waar jouw medewerkers graag verblijven, zich thuis voelen en topprestaties kunnen neerzetten. Elke dag weer!


Gepassioneerd en professioneel te werk gaan zit in ons DNA.
Of het nu gaat om het beveiligen van gebouwen, het verzorgen van overheerlijke maaltijden of gespecialiseerde facilitaire diensten.

onze-organisatie---Met-Compass-Group-haalt-u-een-betrouwbare-partner-in-huis

Facebook Compass Group Compass Group

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2021 Compass Group