onze-organisatie---hoofdbeeld
Wie zijn wij
Onze organisatie

Workplace Wellbeing

Genieten van het dagelijks leven. Samen met u versterken wij het gevoel van welbevinden van uw medewerkers. Dat is ons doel! Onze visie op ‘workplace wellbeing’ – het gevoel van welbevinden van uw medewerkers - is gestoeld op vier pijlers: food, community, ownership en storytelling. De synergie tussen deze pijlers leidt tot een werkomgeving waar medewerkers graag verblijven, zich thuis voelen en een topprestatie kunnen neerzetten, elke dag weer.

Passie en professionaliteit

Of we nu eten en drinken verzorgen, een gebouw beveiligen of gespecialiseerd schoonmaken; alles wat wij doen, doen we met liefde voor het vak en professionaliteit. Wij stellen uw doelstellingen, uw en onze medewerkers centraal zodat zij optimaal gemotiveerd zijn en blijven. Hierdoor hebben ze plezier in hun werk, blijven ze zich ontwikkelen en zien ze uitdagingen met vertrouwen tegemoet.

Welzijn, duurzaamheid en mensheid

We smeden sterke partnerships en relaties als het gaat om het welzijn van de mensen en de wereld. We doen geen enkele concessie aan de gezondheid en veiligheid van mensen en we gaan op een verantwoorde manier om met de effecten van onze bedrijfsvoering op het milieu. Met ons gezondheidsprogramma Know Your Food helpen we mensen bij het nastreven van een gezonde levensstijl en werken we alleen met milieuvriendelijke materialen en middelen.

Bekijk klantervaringen

onze-organisatie---Welzijn_-duurzaamheid-en-mensheid
onze-organisatie---onze-organisatie-in-Nederland

Onze organisatie in Nederland

De bijna 5.000 medewerkers die onder Compass Group vallen verlenen in heel Nederland hun diensten aan bijna 1.700 organisaties in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector.
De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours. Eurest (www.eurest.nl) biedt foodservice-oplossingen op maat voor uiteenlopende branches. Eurest Services (www.eurestservices.nl) is een betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Xandrion (www.xandrion.nl) is de inkooporganisatie van Compass Group en hét inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche waar organisaties zich bij kunnen aansluiten. Famous Flavours (www.famousflavours.nl) is de high-end specialist voor culinaire events op spraakmakende locaties.

Met Compass Group haalt u een betrouwbare partner in huis.

Wij zijn onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt de organisatie originele en innovatieve oplossingen. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap.

Werken bij Compass Group

onze-organisatie---Met-Compass-Group-haalt-u-een-betrouwbare-partner-in-huis

Facebook Compass Group Compass Group

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2020 Compass Group