Compass-Group-Wereldwijd---hoofdbeeld
Wie zijn wij
Compass Group wereldwijd

Compass Group, ooit begonnen als Eurest, is in 1972 opgericht als onderdeel van Eurest International. In september 1995 werd Eurest International overgenomen door het Britse Compass Group PLC, de grootste beursgenoteerde foodservice-organisatie ter wereld. In 2007 werd Eurest Services BV opgericht.

De voorloper van Compass Group werd opgericht in 1941. Met trots kunnen we zeggen dat we al 75 jaar ervaring hebben. Als onderdeel van Compass Group PLC profiteren we bovendien van een uitzonderlijke inkoopkracht en wereldwijde kennis en ervaring.

Bekijk hier de jaarverslagen van Compass Group PLC

 

Historie in het kort

1941 Opgericht in Engeland als 'Factory Canteens Ltd'
1967 Bateman & Midland Catering wordt overgenomen door Grand Metropolitan en samengevoegd als GrandMet Catering Services
1984 GrandMet Catering wordt gelanceerd als Compass Contract Services
1987 Management buy-out van Compass Contract Services en vormt het nieuwe Compass Group
1988 Compass Group PLC gaat naar de beurs

Compass-Group-Wereldwijd---Historie-in-het-kort
Compass-Group-Wereldwijd---Wat-hebben-andere-Compass-landen-gedaan

Wat hebben andere Compass-landen gedaan?

Geen enkele food- en hospitality-organisatie heeft zoveel ervaring met grote internationale evenementen als Compass Group PLC. Zo verzorgde Compass Group de catering bij de US Open, de Superbowl, de NBA, de NHL, de World Series en de NASCAR-races. In Engeland werkt Compass Group PLC samen met de voetbalclub Chelsea, de O2 Arena in Londen en Wimbledon. Ook de gasten van de BRIT Awards en de GRAMMY Celebration genieten elk jaar weer van onze catering, evenals het Getty Center, het Art Institute of Chicago en de pretparken van Disney.

We zijn overal ter wereld actief op aansprekende locaties, van sportstadions en congrescentra tot overheidsfaciliteiten en historische gebouwen.

Facebook Compass Group Compass Group

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2021 Compass Group