gezondheid-hoofdbeeld
Hoe werken wij
Gezondheid, veiligheid en milieu

Veiligheid staat voorop. Nieuwe risico’s worden direct onderkend en zo snel mogelijk aangepakt. Wij houden ons aan de wet- en regelgeving, verzorgen opleidingsprogramma’s over gezondheid en veiligheid, voedselveiligheid en milieubeheer en bewaken we de cultuur op het gebied van HSE (health, safety and environment, oftewel gezondheid, veiligheid en milieu). Voor al onze medewerkers staat veiligheid altijd voorop, wat hun functie ook is.

Duurzaam ondernemen

HSE

Health Safety Environment (HSE) begint bij onszelf en met een systematische aanpak van de bedrijfsprocessen. Alle HSE-systemen en geïmplementeerde processen worden gedocumenteerd en voortdurend gecontroleerd. Zo verbeteren we ons gedrag in elk onderdeel van de organisatie en werken we dagelijks aan het verder verstevigen van onze cultuur op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Onze uitgebreide auditprogramma’s en ontwikkelingsystemen zijn volledig geïntegreerd in ons dagelijks werk. Zo garanderen we een optimale naleving en stimuleren we positief gedrag.

Hoe-werken-wij---HSE
Hoe-werken-wij---ISO-keurmerken

ISO keurmerken


Onze heldere regels en procedures worden duidelijk gecommuniceerd en zorgvuldig nageleefd. Zo garanderen we dat onze dienstverlening niet alleen correct is, maar ook aansluit bij de wettelijke verplichtingen.

Al onze locaties zijn volledig gecertificeerd met ISO 9001 (kwaliteitsbeheer) en ISO 14001 (milieubeheer). Al onze Eurest Services locaties en meer dan 50 foodservicelocaties zijn OHSAS 18001 (veiligheid) gecertificeerd.

Pers & Publicaties

Compass Group Nederland
15-05-2018

Kleur = hét geheim!

Variëren in je eten is essentieel. Breng kleur op je bord! Dat ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens ontzettend gezond.

[...]
Compass Group Nederland
09-05-2018

Europadag

Europadag wordt gevierd op 9 mei en is het jaarlijkse feest van vrede en eenheid in Europa. Het is de verjaardag van de historische Schuman-verklaring. In een toespraak in[...]

Compass Group Nederland
23-04-2018

We gooien in Nederland per jaar gemiddeld 41 kilo eetbaar eten per persoon weg! Dat komt neer op 145 euro per persoon per jaar! Zonde want restjes kun je prima de volgende dag hergebruik[...]

Compass Group Nederland
12-04-2018

Ze zijn alweer even weer voorbij, onze Food Focus dagen! Gedurende twee weken heb ik in vier uithoeken van het land met heel veel collega’s, van onze food inspiratiemarkten mogen g[...]

Compass Group Nederland
10-04-2018

We kennen ‘m allemaal: “Een betere wereld begint bij jezelf”. En laat het nou niet eens zo moeilijk zijn om iets duurzamer te leven. Wij geven je 10 praktische tips die[...]

Compass Group Nederland
05-04-2018

Voor de tweede maand op rij spelen we een beetje vals, want officieel geen ‘groente’. Maar ook deze proteïne bommetjes verdienen het om in de spotlights te staan. Lekker[...]

Compass Group Nederland
29-03-2018

70% van je lichaam bestaat uit vocht. Als je gezond leeft houd je je vochtbalans ook goed op peil. De mogelijkheden om je vochtgehalte in stand te houden zijn bijna onbeperkt. Dat maakt het niet[...]

Compass Group Nederland
22-03-2018

22 maart is de jaarlijkse internationale Wereld Water Dag. Een initiatief van de Verenigde Naties om op deze dag de mondiale waterproblematiek bij een breed publiek kenbaar te maken.

[...]

Nieuws
28-02-2018

Donderdag 22 februari is de composteermachine in Eneco World voor de eerste keer geleegd en werden de emmertjes met compost uitgedeeld. Joanne Zwueste van Eneco Groep mocht het eerste em[...]

hans1
15-02-2018

Soms heb ik van die momenten dat ik het even niet meer weet. Deze week bijvoorbeeld. Ik dacht dat ik nu wel duidelijk de contouren van ons ‘voedsellandschap’ in beeld had. Ik[...]

RichardCousinsv1
09-01-2018

Met diepe droefheid melden we dat onze Group Chief Executive, Richard Cousins, William en Edward zijn twee zonen, zijn verloofde Emma en haar dochter Heather, op oudejaarsavond omgekomen zi[...]

hans1
20-12-2017

Nergens besteden mensen zo weinig tijd aan het koken van de maaltijd als in Nederland: gemiddeld slechts 20 minuten! En dan wordt er door de helft van de mensen ook nog eens minimaal drie dagen [...]

Compass Group Nederland
19-12-2017

Bij Eneco Groep speelt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol, niet alleen in het primair proces maar ook in de bedrijfsvoering. Een van de focuspunten is het[...]

Compass Group Nederland
27-10-2017

Lekker, gezond en verantwoord eten. Eten en vitaliteit kunnen niet meer los van elkaar worden gezien: wat doet eten voor de conditie, prestatie en gewicht?

Hoe zorg je voor smaakvol e[...]

Provinciehuis_Utrecht_zijaanzicht_rdax_425x283
25-10-2017

No-waste-lunchconcept in het Huis voor de provincie.

'De doelstelling voor de nieuwe vergaderlunchvoorziening was vers, gezond, gevarieerd en met minimale der[...]

hans1
17-10-2017

Vorige week mocht ik de Chef of the Year kookwedstijd bijwonen. In deze wedstrijd streden de beste chefs van Compass Group in het Verengd Koninkrijk tegen elkaar. In een kookarena kookten onze c[...]

Compass Group Nederland
29-09-2017

Vertrouwen en een goede band tussen werknemers zijn volgens de Nederlandse werknemer de belangrijkste factoren voor een goede werksfeer en komt dus ten goede aan het bedrijfsresultaat.

[...]

Compass Group Nederland
29-09-2017

Eurest is er van overtuigd dat het samenbrengen van de juiste ingrediënten leidt tot een omgeving waar mensen graag verblijven en een topprestatie kunnen neerzetten.  

hans1
30-08-2017

Net terug van vakantie heb ik altijd wat moeite om weer te wennen en in het ritme te komen. Na twee weken in Italië was voor mij vooral het wennen op culinair gebied best lastig. Na thuisko[...]

tata-steel
14-08-2017

Bij Tata Steel in IJmuiden wordt sinds begin van dit jaar in de bedrijfsrestaurants meer aandacht besteed aan gezond eten en drinken. De producten zelf zijn gezonder geworden en de gasten worden[...]

hans1
18-07-2017

Het hoogtepunt van mijn vakantie vroeger was de thuiskomst. Als kleine jongen verheugde ik me dan namelijk op een bezoek aan de plaatselijke Chinees. We mochten ons na drie weken vakanti[...]

IMG_4096
14-07-2017

Cateraars kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de werksfeer bij hun opdrachtgevers. Dat kan leiden tot meer openheid, meer werkplezier, betere onderlinge contacten, mee[...]

hans1
12-06-2017

Afgelopen weekend bezocht ik Taste of Amsterdam, een foodfestival in een park waar restaurants en ondernemers uit de hoofdstad hun gerechten en producten presenteerden. Nou ben ik nog we[...]

hans1
21-04-2017

Er zijn de afgelopen tijd opvallend veel artikelen verschenen over margarine. Dit plantaardige goedje voor op brood of in de koekenpan, is ons jarenlang voorgeschoteld als het gezonde al[...]

kwart_werkend_NL_sport_niet
22-03-2017

Noord-Holland minst tevreden over werkplek

Ruim een kwart van werkend Nederland besteedt per week nul uur aan sport. Zeeuwen zijn het minst sportief; 31 procent van hen zegt n[...]

hans1
01-03-2017

Ik ben opgegroeid in een weinig culinaire familie. Mijn dagelijkse maaltijd bestond, in de twintig jaar dat ik thuis woonde, uit aardappelen, groente en vlees. Ondanks de weinig culinaire opvatt[...]

onze-organisatie---Met-Compass-Group-haalt-u-een-betrouwbare-partner-in-huis
27-02-2017

Eurest is aangesteld als nieuwe cateraar voor Luchtvaarttoeleverancier Fokker Technologies. De catering wordt verzorgd volgens het gezondheidsprogramma ‘Know Your Food’ op de[...]

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2018 Compass Group