FF---hoofdbeeld
Website Wat doen wij
Famous Flavours

Hoogwaardige culinaire evenementen, volledig duurzaam en toch feestelijk.

Het streven naar perfectie

Duurzame ingrediënten, verrassende seizoensproducten, een stijlvolle presentatie en hoogwaardige services. Met een scherp oog voor detail verzorgt Famous Flavours evenementen voor de nationale en internationale (zakelijke) markt. Van de aankleding en de presentatie tot en met de culinaire details die de ervaring optimaal maken.

Totaaloplossingen

U wordt van A tot Z geïnspireerd, ondersteund en gefaciliteerd. Uw vraag wordt omgezet in culinaire concepten. Famous Flavours biedt totaaloplossingen die vlekkeloze en memorabele bijeenkomsten garanderen.

Compass Group heeft in 2016 Famous Flavours overgenomen. Het bedrijf gaat verder als zelfstandige unit, oprichter-directeur Tobias Overgoor blijft aan als algemeen directeur. We versterken hiermee onze positie in een marktsegment dat naadloos aansluit op onze kernmarkt van dagelijkse catering.

FF---totaaloplossingen
Compass Group Nederland

Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma, Nederlandse chef-kok met het maximale aantal van drie Michelin-sterren, heeft een exclusief samenwerkingsverband met Famous Flavours. De visie van Famous Flavours en Jacob Jan Boerma is identiek. Het verwennen van gasten vanuit de authentieke basis met de beste ingrediënten die het seizoen en de regio eer aandoen.

Duurzaamheid

Famous Flavours gebruikt de puurste producten en werkt uitsluitend met lokale leveranciers die uitgaan van biologische principes. Er wordt gewerkt met een strikt ‘no-waste-policy’. De koks werken met verse ingrediënten in hun gerechten. Ingrediënten die overblijven worden op een creatieve manier door de chefs verwerkt.

FF---duurzaamheid

Famous Flavours

 

Meer weten? Ga naar onze website

Website

 

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2020 Compass Group