X_-_hoofdbeeld
Website Wat doen wij
Xandrion

Neem je inkoopkansen onder de loep met Xandrion!

Xandrion is in 1997 opgericht met een handvol aangesloten leveranciers en was de eerste op het gebied van inkoopkansen en -samenwerkingen.

Sinds de overname van Xandrion door Compass Group in 2016 is de inkoopkracht van Xandrion onderscheidend in de markt. Inmiddels profiteren al zo’n 1.000 ondernemers van unieke inkoopkansen bij 70 leveranciers en hebben wij op vrijwel ieder inkoopgebied een aantrekkelijk aanbod voor je in petto. We streven naar succesvolle partnerships met veel wederzijds enthousiasme, passie en gedrevenheid.

 • Realistische inkoopvoorwaarden
 • Landelijke dekking
 • Altijd scherpe raamcontracten
 • Meer zicht en grip op je inkoop

Het collectieve inkoopvolume

Als dé inkooporganisatie van Compass Group en hét inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche biedt deelname aan Xandrion volop inkoopkansen en besparingsmogelijkheden. Door inkoopvolumes te bundelen en gebruik te maken van gespecialiseerde kennis, worden forse besparingen gerealiseerd en kunnen deelnemers aan dit inkoopcollectief zich focussen op dat wat zij het liefste doen: ondernemen.

Voor wie?

Elke organisatie kan zich aanmelden bij ons inkoopcollectief. Je kiest zelf van welk raamcontract je gebruik wilt maken en blijft verantwoordelijk voor je eigen inkoopbeslissingen. Ondertussen profiteer jij volop van de kracht van het collectief en dat maakt Xandrion tot een gerespecteerde businesspartner voor leveranciers en dienstverleners op allerlei gebied.

X-_Betere_prijs-_en_serviceafspraken
Toeleveringsketen

Benieuwd waar jouw inkoopkansen liggen?

Bij Xandrion profiteer je van inkoopkansen tegen zeer scherpe prijs- en serviceafspraken op het gebied van:

 • Food & Beverage. Van horeca groothandel en koffie & thee tot frites en (fris)dranken.
 • Horeca Non-Food. Van horeca non-food groothandel en (hotel)bedden tot muzieksystemen en creditcardtransacties.
 • Hygiëne & Schoonmaak. Van afvalinzameling & -verwerking, schoonmaak & sanitair artikelen en zwembadchemicaliën tot wateronderzoek, voedselveiligheid, linnenverhuur & wasserijdiensten.
 • Energie & Brandstoffen. Van energiecollectieven, energiebemetering & advies, propaangas & brandstoffen.
 • Kantoorfaciliteiten. Van kantoorartikelen tot kopieeroplossingen.
 • Dienstverlening & Consultancy. Van branchespecifieke verzekeringen, duurzame oplossingen en ongediertebestrijding tot payrolling.
 • Bouw, Techniek & Transport. Van auto’s & carts tot elektrotechnische & sanitaire groothandel en van bouwmateriaal tot machineverhuur.
 • Sport & Spel. Van speeltoestellen & terreininrichting tot buitenmeubilair.
Gesleept_20-03-2018_146896

xandrion-transparant-donker

 

Meer weten? Ga naar onze website

Website

Klantervaringen

Xandrion loopt voorop

De medewerkers van Xandrion lopen op ons vooruit, en zien vaak nog voor we het zelf door hebben waar behoefte aan is. Ik word dan ook regelmatig verrast met nieuwe ideeën. Xandrion is voor ons een volwaardige partner, die een hoop werk uit handen neemt doordat ze de inkoop overnemen. Die taak besteden we dan ook met veel vertrouwen uit. Uiteraard heb je door te werken met een inkoopbedrijf het voordeel dat er op grote schaal wordt ingekocht, waardoor er prijsafspraken gelden die je zelf nooit voor elkaar krijgt. Daarnaast heeft Xandrion heel veel kennis in huis. Ze weten echt waar ze het over hebben, en kunnen daarom op maat advies geven. We werken met vaste contactpersonen, en twee keer per jaar is er een evaluatiemoment. Alles wordt hierin besproken, en als er verbeterpunten zijn worden die direct opgepakt. We zijn erg tevreden over de samenwerking, die ons een hoop tijd én kosten bespaart!’

Titus Stoelinga
Hotel mede-eigenaar Best Western Cityhotel Gouda & Best Western Cityhotel Woerden.

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2021 Compass Group