X_-_hoofdbeeld
Website Wat doen wij
Xandrion

Inkooporganisatie van Compass Group en het inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche.

Het collectieve inkoopvolume
Door het bundelen van inkoopvolume en gebruik maken van gespecialiseerde kennis, worden besparingen gerealiseerd en kunnen deelnemers aan dit inkoopcollectief zich focussen op dat wat zij het liefste doen: ondernemen.

Elke organisatie kan zich aanmelden bij dit inkoopcollectief. U kiest zelf van welk raamcontract u gebruik wilt maken. U blijft verantwoordelijk voor uw eigen inkoopbeslissingen, maar profiteert van de kracht van het collectief. Realistische inkoopvoorwaarden en haar vooraanstaande positie in de vrijetijdssector maken van Xandrion een gerespecteerde businesspartner voor leveranciers en dienstverleners op velerlei gebied.

Betere prijs- en serviceafspraken

Het collectieve volume per inkoopsegment is inmiddels zo groot dat leveranciers graag hun diensten en/of producten tegen unieke condities aan de deelnemers aanbieden. Hiermee profiteren de deelnemers van Xandrion van betere prijs- en serviceafspraken.

X-_Betere_prijs-_en_serviceafspraken

xandrion-transparant-donker

 

Meer weten? Ga naar onze website

Website

Klantervaringen

Xandrion loopt voorop

De medewerkers van Xandrion lopen op ons vooruit, en zien vaak nog voor we het zelf door hebben waar behoefte aan is. Ik word dan ook regelmatig verrast met nieuwe ideeën. Xandrion is voor ons een volwaardige partner, die een hoop werk uit handen neemt doordat ze de inkoop overnemen. Die taak besteden we dan ook met veel vertrouwen uit. Uiteraard heb je door te werken met een inkoopbedrijf het voordeel dat er op grote schaal wordt ingekocht, waardoor er prijsafspraken gelden die je zelf nooit voor elkaar krijgt. Daarnaast heeft Xandrion heel veel kennis in huis. Ze weten echt waar ze het over hebben, en kunnen daarom op maat advies geven. We werken met vaste contactpersonen, en twee keer per jaar is er een evaluatiemoment. Alles wordt hierin besproken, en als er verbeterpunten zijn worden die direct opgepakt. We zijn erg tevreden over de samenwerking, die ons een hoop tijd én kosten bespaart!’

Titus Stoelinga
Hotel mede-eigenaar Best Western Cityhotel Gouda & Best Western Cityhotel Woerden.

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2020 Compass Group