innoveren_-_hoofdbeeld
Hoe werken wij
Innoveren, inkopen, bereiden en opdienen

De gasten en de doelen van onze opdrachtgevers staan bij ons centraal, ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten, merken en diensten. De eerste dag van het contract is voor ons ook de start om de bestaande dienstverlening middels bewezen methodieken continu te verbeteren. Wij leveren innovaties en concepten die de betrokkenheid van opdrachtgevers en gasten vergroten, hun loyaliteit stimuleren en zorgen voor meer tevredenheid.

Toeleveringsketen

Even belangrijk als de kwaliteit die we bieden is een verantwoorde toeleveringsketen. Compass Group koopt goederen en diensten in bij kleine lokale specialisten tot grote internationale organisaties.

Toeleveringsketen
Service-met-een-glimlach

Service met een glimlach

We doen er alles aan om u de beste gerechten  te serveren, waarbij de veiligheid en welzijn van uw medewerkers altijd voorop staan. Een zorgvuldige bereiding is daarbij van het grootste belang. Onze mensen beschikken hiervoor over alle benodigde faciliteiten en worden bovendien optimaal opgeleid.

Behalve veiligheid en gezondheid is ook de kwaliteit van onze service voor ons een belangrijke prioriteit. Al die lekkere en voedzame gerechten worden met een glimlach geserveerd door onze medewerkers, die ervoor zorgen dat het uw medewerkers aan niets ontbreekt.

Pers & Publicaties

Compass Group Nederland
12-04-2018

Ze zijn alweer even weer voorbij, onze Food Focus dagen! Gedurende twee weken heb ik in vier uithoeken van het land met heel veel collega’s, van onze food inspiratiemarkten mogen g[...]

Compass Group Nederland
10-04-2018

We kennen ‘m allemaal: “Een betere wereld begint bij jezelf”. En laat het nou niet eens zo moeilijk zijn om iets duurzamer te leven. Wij geven je 10 praktische tips die[...]

Compass Group Nederland
05-04-2018

Voor de tweede maand op rij spelen we een beetje vals, want officieel geen ‘groente’. Maar ook deze proteïne bommetjes verdienen het om in de spotlights te staan. Lekker[...]

Compass Group Nederland
04-04-2018

De aandacht voor een gezond en duurzaam leven neemt toe. De overheid formuleert duurzame inkoopcriteria die gelden voor onze restaurants en schoonmaak- en overige diensten. Ook gaan onze[...]

Compass Group Nederland
29-03-2018

70% van je lichaam bestaat uit vocht. Als je gezond leeft houd je je vochtbalans ook goed op peil. De mogelijkheden om je vochtgehalte in stand te houden zijn bijna onbeperkt. Dat maakt het niet[...]

Compass Group Nederland
22-03-2018

22 maart is de jaarlijkse internationale Wereld Water Dag. Een initiatief van de Verenigde Naties om op deze dag de mondiale waterproblematiek bij een breed publiek kenbaar te maken.

[...]

Nieuws
28-02-2018

Donderdag 22 februari is de composteermachine in Eneco World voor de eerste keer geleegd en werden de emmertjes met compost uitgedeeld. Joanne Zwueste van Eneco Groep mocht het eerste em[...]

hans1
15-02-2018

Soms heb ik van die momenten dat ik het even niet meer weet. Deze week bijvoorbeeld. Ik dacht dat ik nu wel duidelijk de contouren van ons ‘voedsellandschap’ in beeld had. Ik[...]

RichardCousinsv1
09-01-2018

Met diepe droefheid melden we dat onze Group Chief Executive, Richard Cousins, William en Edward zijn twee zonen, zijn verloofde Emma en haar dochter Heather, op oudejaarsavond omgekomen zi[...]

hans1
20-12-2017

Nergens besteden mensen zo weinig tijd aan het koken van de maaltijd als in Nederland: gemiddeld slechts 20 minuten! En dan wordt er door de helft van de mensen ook nog eens minimaal drie dagen [...]

Compass Group Nederland
19-12-2017

Bij Eneco Groep speelt duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol, niet alleen in het primair proces maar ook in de bedrijfsvoering. Een van de focuspunten is het[...]

Compass Group Nederland
27-10-2017

Lekker, gezond en verantwoord eten. Eten en vitaliteit kunnen niet meer los van elkaar worden gezien: wat doet eten voor de conditie, prestatie en gewicht?

Hoe zorg je voor smaakvol e[...]

Provinciehuis_Utrecht_zijaanzicht_rdax_425x283
25-10-2017

No-waste-lunchconcept in het Huis voor de provincie.

'De doelstelling voor de nieuwe vergaderlunchvoorziening was vers, gezond, gevarieerd en met minimale der[...]

hans1
17-10-2017

Vorige week mocht ik de Chef of the Year kookwedstijd bijwonen. In deze wedstrijd streden de beste chefs van Compass Group in het Verengd Koninkrijk tegen elkaar. In een kookarena kookten onze c[...]

Compass Group Nederland
29-09-2017

Vertrouwen en een goede band tussen werknemers zijn volgens de Nederlandse werknemer de belangrijkste factoren voor een goede werksfeer en komt dus ten goede aan het bedrijfsresultaat.

[...]

Compass Group Nederland
29-09-2017

Eurest is er van overtuigd dat het samenbrengen van de juiste ingrediënten leidt tot een omgeving waar mensen graag verblijven en een topprestatie kunnen neerzetten.  

hans1
30-08-2017

Net terug van vakantie heb ik altijd wat moeite om weer te wennen en in het ritme te komen. Na twee weken in Italië was voor mij vooral het wennen op culinair gebied best lastig. Na thuisko[...]

tata-steel
14-08-2017

Bij Tata Steel in IJmuiden wordt sinds begin van dit jaar in de bedrijfsrestaurants meer aandacht besteed aan gezond eten en drinken. De producten zelf zijn gezonder geworden en de gasten worden[...]

hans1
18-07-2017

Het hoogtepunt van mijn vakantie vroeger was de thuiskomst. Als kleine jongen verheugde ik me dan namelijk op een bezoek aan de plaatselijke Chinees. We mochten ons na drie weken vakanti[...]

IMG_4096
14-07-2017

Cateraars kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de werksfeer bij hun opdrachtgevers. Dat kan leiden tot meer openheid, meer werkplezier, betere onderlinge contacten, mee[...]

hans1
12-06-2017

Afgelopen weekend bezocht ik Taste of Amsterdam, een foodfestival in een park waar restaurants en ondernemers uit de hoofdstad hun gerechten en producten presenteerden. Nou ben ik nog we[...]

hans1
21-04-2017

Er zijn de afgelopen tijd opvallend veel artikelen verschenen over margarine. Dit plantaardige goedje voor op brood of in de koekenpan, is ons jarenlang voorgeschoteld als het gezonde al[...]

kwart_werkend_NL_sport_niet
22-03-2017

Noord-Holland minst tevreden over werkplek

Ruim een kwart van werkend Nederland besteedt per week nul uur aan sport. Zeeuwen zijn het minst sportief; 31 procent van hen zegt n[...]

hans1
01-03-2017

Ik ben opgegroeid in een weinig culinaire familie. Mijn dagelijkse maaltijd bestond, in de twintig jaar dat ik thuis woonde, uit aardappelen, groente en vlees. Ondanks de weinig culinaire opvatt[...]

onze-organisatie---Met-Compass-Group-haalt-u-een-betrouwbare-partner-in-huis
27-02-2017

Eurest is aangesteld als nieuwe cateraar voor Luchtvaarttoeleverancier Fokker Technologies. De catering wordt verzorgd volgens het gezondheidsprogramma ‘Know Your Food’ op de[...]

eatingatwork
03-02-2017

Eurest heeft een Europees onderzoek uitgevoerd omtrent Eating at work. Dit onderzoek is in samenwerking met TNS uitgezet onder 7.900 werknemers in tien Europese landen.

Bekijk in deze[...]

hans1
27-01-2017

Een van de oudste gerechten ter wereld is misschien wel soep. In de Bijbel wordt er al over geschreven en is het de linzensoep die in het Oude Testament wordt genoemd. Ik ben zelf gek op[...]

Envision_2020_trends
13-01-2017

Eurest is aangesteld als cateraar voor de Politieacademie op acht vestigingen door het hele land. Op de locaties wordt gewerkt volgens het Workplace Wellbeing concept, waarbij studenten [...]

hans1
23-12-2016

Het is de tijd van het jaar om de balans op te maken. Voor veel mensen gebeurt dat op de weegschaal. Na al het feestgedruis en overmatige consumptie van kalkoenen, spijsbroden en oliebol[...]

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2018 Compass Group