onze_mensen-hoofdbeeld
Hoe werken wij
Onze mensen

De beste service is alleen mogelijk met een speciaal ingrediënt: onze mensen!

Zij zijn de motor van onze organisatie en dankzij hen kunnen we u de best mogelijke service bieden. Hun passie voor het vak zorgt voor een optimale hospitality, elke dag opnieuw.

Goed contact met gasten en opdrachtgevers is voor ons van essentieel belang, omdat we weten hoe belangrijk persoonlijke aandacht is voor u. Bij ons is iedereen daarvan doordrongen: van de chef-koks, cateringmedewerkers en schoonmakers tot het management dat innovatieve concepten ontwikkelt en implementeert.

Duurzaam ondernemen

Overname personeel

Wanneer we een nieuw contract aangaan, nemen wij het personeel op locatie over. Compass Group zorgt ervoor dat deze overname goed verloopt. Zo inventariseren we bij de start van een contract zorgvuldig het beschikbare talent met wie we onze samenwerking tot een succes gaan maken. Zodat onze dienstverlening niet alleen ontzorgt, maar ook daadwerkelijk meerwaarde biedt voor u.

Overname-personeel
Carri_remogelijkheden

Carrièremogelijkheden

In een organisatie waarin mensen groeien, groeit de business mee. Daar profiteren we zelf van, maar u zeker ook. Medewerkers van Compass Group die binnen hun functieniveau tot de top willen behoren krijgen daarom volop de gelegenheid om zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door hen ervaring te laten opdoen bij verschillende opdrachtgevers of door het bieden van opleidingen en specialistische workshops.

Ook mensen die intern willen doorstromen naar een andere serviceline of functie krijgen bij Compass Group alle ruimte. De opgedane ervaring vormt daarbij een uitstekende basis en de benodigde extra kennis wordt bij de start van de nieuwe functie direct aangeboden.

Social return

Compass Group neemt medewerkers in dienst die op dit moment een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo nemen we langdurig werklozen aan, maar bijvoorbeeld ook mensen in de bijstand, schoolverlaters, Wajongers en WSW’ers.

Voor de begeleiding van Wajongers en WSW’ers is er een buddy-systeem. Daardoor hebben deze mensen een vast aanspreekpunt die hen begeleidt bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarnaast bieden wij werkervaringsplekken voor Wajongers. Zo doen ze ervaring op en kunnen ze binnen Compass Group of elders doorstromen naar een vaste baan.

 

Social-return
Leerbedrijf

Leerbedrijf

Tot slot biedt Compass Group stageplekken voor BOL’ers en BBL’ers. Daarbij kan het gaan om een korte snuffelstage, maar BBL’ers kunnen ook op diverse locaties terecht voor een volwaardige werkstage. Eurest is een erkend leerbedrijf, met bevoegde leermeesters.

Vitaliteit en gezondheid

Het is belangrijk dat medewerkers vitaal zijn en plezier in hun werk hebben. Want fitte medewerkers zitten lekker in hun vel, zijn productiever en ook minder vaak ziek. Bovendien zijn gezonde medewerkers scherper, minder gestrest, creatiever en enthousiaster. En dat heeft weer een positief effect op hun collega’s, gasten en opdrachtgevers.

We hebben dus allemaal baat bij vitale medewerkers. Veilig werken heeft dan ook de hoogste prioriteit. We bieden een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, waardoor we voldoen aan onze doelstellingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We delen best practices, houden safety meetings en maken onveilige werksituaties bespreekbaar.

vitaliteit_en_gezondheid
Verzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding

Daarnaast zetten we sterk in op het reduceren van verzuim. Zo werken we oplossingsgericht en respectvol aan de mobiliteit en het herstel van onze medewerkers. Ook worden leidinggevenden getraind in verzuimbegeleiding. Onze eigen verzuimadviseurs begeleiden en coachen de leidinggevenden hierbij. Al deze initiatieven leiden tot een lager verzuimpercentage dan bij collega-bedrijven in de branche. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers minder vaak te maken met vervanging door onbekende medewerkers.

Pers & Publicaties

hans1
30-08-2017

Net terug van vakantie heb ik altijd wat moeite om weer te wennen en in het ritme te komen. Na twee weken in Italië was voor mij vooral het wennen op culinair gebied best lastig. Na thuisko[...]

tata-steel
14-08-2017

Bij Tata Steel in IJmuiden wordt sinds begin van dit jaar in de bedrijfsrestaurants meer aandacht besteed aan gezond eten en drinken. De producten zelf zijn gezonder geworden en de gasten worden[...]

hans1
18-07-2017

Het hoogtepunt van mijn vakantie vroeger was de thuiskomst. Als kleine jongen verheugde ik me dan namelijk op een bezoek aan de plaatselijke Chinees. We mochten ons na drie weken vakanti[...]

IMG_4096
14-07-2017

Cateraars kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de werksfeer bij hun opdrachtgevers. Dat kan leiden tot meer openheid, meer werkplezier, betere onderlinge contacten, mee[...]

hans1
12-06-2017

Afgelopen weekend bezocht ik Taste of Amsterdam, een foodfestival in een park waar restaurants en ondernemers uit de hoofdstad hun gerechten en producten presenteerden. Nou ben ik nog we[...]

hans1
21-04-2017

Er zijn de afgelopen tijd opvallend veel artikelen verschenen over margarine. Dit plantaardige goedje voor op brood of in de koekenpan, is ons jarenlang voorgeschoteld als het gezonde al[...]

kwart_werkend_NL_sport_niet
22-03-2017

Noord-Holland minst tevreden over werkplek

Ruim een kwart van werkend Nederland besteedt per week nul uur aan sport. Zeeuwen zijn het minst sportief; 31 procent van hen zegt n[...]

hans1
01-03-2017

Ik ben opgegroeid in een weinig culinaire familie. Mijn dagelijkse maaltijd bestond, in de twintig jaar dat ik thuis woonde, uit aardappelen, groente en vlees. Ondanks de weinig culinaire opvatt[...]

onze-organisatie---Met-Compass-Group-haalt-u-een-betrouwbare-partner-in-huis
27-02-2017

Eurest is aangesteld als nieuwe cateraar voor Luchtvaarttoeleverancier Fokker Technologies. De catering wordt verzorgd volgens het gezondheidsprogramma ‘Know Your Food’ op de[...]

eatingatwork
03-02-2017

Eurest heeft een Europees onderzoek uitgevoerd omtrent Eating at work. Dit onderzoek is in samenwerking met TNS uitgezet onder 7.900 werknemers in tien Europese landen.

Bekijk in deze[...]

hans1
27-01-2017

Een van de oudste gerechten ter wereld is misschien wel soep. In de Bijbel wordt er al over geschreven en is het de linzensoep die in het Oude Testament wordt genoemd. Ik ben zelf gek op[...]

Envision_2020_trends
13-01-2017

Eurest is aangesteld als cateraar voor de Politieacademie op acht vestigingen door het hele land. Op de locaties wordt gewerkt volgens het Workplace Wellbeing concept, waarbij studenten [...]

hans1
23-12-2016

Het is de tijd van het jaar om de balans op te maken. Voor veel mensen gebeurt dat op de weegschaal. Na al het feestgedruis en overmatige consumptie van kalkoenen, spijsbroden en oliebol[...]

hans1
22-11-2016

De dagen worden korter, de nachten worden langer, dus ga je in het donker naar je werk en in het donker weer naar huis. We moeten deze tijd ontberingen doorstaan. Het najaar is begonnen,[...]

hans1
21-10-2016

Er was een tijd dat in de Noordelijke Nederlanden, dus boven de rivieren, het dagelijks menu bestond uit roggepap; een onsmakelijke brij van roggemeel met melk of water. Iets waar wij nu[...]

hans1
26-09-2016

Toen ik nog thuis woonde en elke dag op de fiets naar school ging, startte ik mijn dag met twee bruine boterhammen met jam en kaas. Zes jaar lang stonden die twee kleffe boterhammen klaa[...]

Campus_student
21-06-2016

Studenten van de Avans Hogeschool, De Haagse Hogeschool, Hogeschool Leiden, Hogeschool van Amsterdam, Hanzehogeschool en NHTV hebben rapportcijfers uitgedeeld aan Eurest, cateraar op dez[...]

Theo_Vernooy__Cothen_-_boomgaard__kersen__kist__9_
10-05-2016

Willem&Drees is door Eurest aangesteld als lokale voedselpartner voor alle locaties. De geselecteerde producten komen direct van lokale ondernemers in de restaurants. Met de samenwer[...]

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2017 Compass Group