MVO-hoofdbeeld

‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’

Duurzaamheid

Onze 5 pijlers van duurzaamheid

Als onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support-services, hebben we een verantwoordelijkheid naar de wereld om ons heen. Wij hebben de ambitie elke dag een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame levensstijl van onze gasten en medewerkers. Daarom is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderdeel van onze strategie voor duurzame groei.

We zijn er trots op dat we steeds meer duurzame activiteiten binnen onze organisatie oppakken.

Duurzaam ondernemen doen wij samen met onze leveranciers en opdrachtgevers. We gaan uit van prestaties die meetbaar zijn en die passen bij onze doelen. Onze activiteiten zijn gebaseerd op vijf duurzaamheidpijlers: onze mensen, duurzame inkoop, welzijn, milieu en samenleving.

Bekijk hier onze brochure

Lees meer over de Corporate Responsibility van onze moeder Compass Group PLC.

Lees meer

...

Welzijn

Elke dag bieden we uw gasten een verrassend aanbod van kwalitatief hoogstaand eten en drinken. Duurzaam, gezond én lekker, maar ook aantrekkelijk gepresenteerd. Onze medewerkers kunnen zich goed verplaatsen in de beleving van onze opdrachtgevers en gasten.

MVO-Welzijn

Meerjarenplan

In 2020 hebben we samen met onze meerjarenplanopdrachtgevers een nog gevarieerder aanbod van groenten en fruit ontwikkeld.

Tussen 2014 en 2020 werken we aan:

  • Het actief communiceren over het Eurest Verantwoord Assortiment; ons ’Know Your Food’-gezondheidsprogramma wordt de standaard in onze restaurants
  • Een gevarieerd aanbod aan groenten en fruit, afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en gasten
MVO-welzijn-quote

“Inspelen op trends vinden we belangrijk. Minder vlees is zo’n trend die past binnen duurzaam en gezond. Zo is onze saladebar 100% vis- en vleesvrij. Ook organiseren we met de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam Meatless Mondays.”

Hans Gijsen, Productmanager

Facebook Compass Group Compass Group

© 2019 Compass Group