Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze whitepapers van de afgelopen tijd.
Door onze jarenlange ervaring als dienstverleners in hospitality zijn we een expert op het gebied van food en support services. In onze whitepapers gaan we dieper in op diverse onderzoeken en conclusies.
In de ochtend krijgen werknemers het meeste werk gedaan. Dan is de productiviteit het hoogst, zo blijkt uit het Eating at Work-onderzoek van Eurest. In de middag gooit onder andere de after-lunch-dip roet in het eten. Hoe blijft een werknemer d...
Lees verderEen kwart van werkend Nederland is niet betrokken bij collega’s; 14 procent geeft aan collega’s niet te kennen, en een op de tien zegt verjaardagen niet van elkaar te weten.
Opvallende cijfers, maar niet gek aangezien een...
Lees verderNederlanders beoordelen hun werkplek gemiddeld met een 7,1. Een ruime voldoende, maar nog genoeg ruimte voor verbetering, blijkt ook uit ons onderzoek.
Bekijk de minigids met inspiratie voor lunch en tussendoortjes op de werkvloer.
Lees verderIn weinig Europese landen geven medewerkers zo weinig geld uit aan eten op de werkvloer als in Nederland. Maar de prijsbewuste werknemer houdt wél van lekker eten. Hoe kom je prijsbewuste werknemers met je assortiment tegemoet? We zetten...
Lees verderGezonde medewerkers presteren beter. Als cateraar kun je je gasten niet gezond maken, maar we kunnen hen wel informeren over en stimuleren om gezonder te eten. Wij doen dat met het programma Know Your Food. Maar hoe werkt het precies? En wat levert het op? Zeven vragen én antwoorden.
© 2021 Compass Group