Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

04-07-2016

Nieuwe seizoensproducten -samhoud food op de kaart bij Eurest

Eurest introduceert deze week twee nieuwe seizoensproducten: de Bloemkool-kaassoufflé en de Broccoliburger. Boordevol groente, bedacht en ontwikkeld door topchef Moshik Roth van &samhoud food. Daarnaast komt er een Italiaanse variant van de &Tomeato Burger in het assortiment.

Boordevol groente
De Bloemkool-kaassoufflé en Broccolilburger zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterrenchef Moshik Roth en zitten boordevol groente. “Uit onderzoek blijkt dat veel mensen moeite hebben om voldoende groente binnen te krijgen. Slechts 28% van de Nederlanders komt aan de ADH groente. Ik hoop met mijn producten mensen te inspireren meer groente te eten”, aldus Moshik. Verder zijn de nieuwe producten een bron van vezels en eiwitten en bevatten ze geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak of houdbaarheid.

Broccoliburger

Wereldse recepten
Moshik liet zich voor de nieuwe burgers inspireren door de Balinese en Italiaanse keuken. De Broccoliburger wordt geserveerd op een speltbol met satésaus, spinazie, komkommer, Atjar Tampoer en gebakken uitjes. Voor de vernieuwde &Tomeato Burger bedacht de topchef een Italiaanse receptuur met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pestosaus.


Nieuws & Persberichten overzicht

archief
16-01-2017
Foodcourt Haagse Hogeschool in nieuw jasje

Bekijk hier welke nieuwe look & feel de Haagse Hogeschool gekregen heeft.

 

Lees meer
Actuele berichten

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2018 Compass Group