Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

06-09-2016

Shell verlengt multiservice contract met Eurest Services tot 2021

Oliemaatschappij Shell heeft het contract met Eurest Services verlengd tot 31 december 2020. Het betreft een multiservicecontract voor alle locaties van Shell wereldwijd, met in totaal 28 verschillende vormen van facilitaire dienstverlening.

In 2007 zijn Shell en Eurest Services voor het eerst de samenwerking aangegaan. Wouter Rijken, Manager operations Eurest Services voor Shell: ‘Een contractverlenging is het mooiste compliment wat je van een klant kunt krijgen. We zijn dan ook ontzettend trots en blij met deze blijk van vertrouwen.

shell_logo

Van vervoer gevaarlijke stoffen tot productie drukwerk

Naast de meest gebruikelijke services als catering en schoonmaak activiteiten verzorgt Eurest Services ook de coördinatie van het vervoer van gevaarlijke stoffen, productie van drukwerk en reprografische diensten, tuin- en landschapsonderhoud en evenementen. Rijken: ‘Het bijzondere van dit contract is de diversiteit van het servicepakket én de locaties waar Shell actief is. Naast kantoorpanden zijn we ook actief op zee en op de raffinaderijen. Die diversiteit vraagt het uiterste van ons innovatieve vermogen, en prikkelt tegelijkertijd om het beste te halen uit onze middelen. Op die manier zijn we 24/7 bezig om Shell zoveel mogelijk te ontlasten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun corebusiness.’

De missie van Shell is om “The world’s most competitive, innovative, energy company” te zijn. De dienstverlening van Eurest Services draagt bij aan het behalen van die doelstelling.


Nieuws & Persberichten overzicht

archief
16-01-2017
Foodcourt Haagse Hogeschool in nieuw jasje

Bekijk hier welke nieuwe look & feel de Haagse Hogeschool gekregen heeft.

 

Lees meer
Actuele berichten

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2018 Compass Group