Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

27-02-2017

Eurest nieuwe cateraar voor Fokker

Eurest is aangesteld als nieuwe cateraar voor Luchtvaarttoeleverancier Fokker Technologies. De catering wordt verzorgd volgens het gezondheidsprogramma ‘Know Your Food’ op de locaties: Papendrecht, Helmond, Hoogeveen en Hoofddorp.

Het programma Know Your Food bleek de doorslaggevende factor voor de gunning aan Eurest. John Streng van Fokker: ‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid hebben om gezonde keuzes te maken, en willen hen daar ook in stimuleren. Het concept van Eurest sluit daar uitstekend op aan. Op deze manier kunnen wij een omgeving bieden die bijdraagt aan een gezondere levensstijl.’
Brenda de Ridder van Eurest: ‘Als cateraar denken we echt mee met onze klanten, en zoeken we naar een manier om de gezondheid en de productiviteit van medewerkers te stimuleren. Iets waar steeds meer behoefte aan is, blijkt ook uit de keuze van Fokker voor onze diensten. We zijn dan ook ontzettend trots en zien erg uit naar de samenwerking!’

onze-organisatie---Met-Compass-Group-haalt-u-een-betrouwbare-partner-in-huis

Over Know Your Food
Het Know Your Food programma stimuleert om tijdens de lunch een gezonde keuze te maken. Door de voedingswaarden van gerechten op de productkaartjes te vermelden, worden gasten bewust van hun eetgedrag. Daarnaast zijn er ‘moods’ aan gerechten en producten gegeven. Gasten kunnen op basis van hoe ze zich voelen, kiezen voor een bepaald gerecht op product. Er is keuze uit vijf ‘moods’: weerstand, energie, blij, concentratie en baaldag. Om ook thuis gezond te koken, ontwikkelde Eurest recepten passend bij de moods. Deze recepten zijn te vinden in de restaurants in de vorm van receptenkaartjes, en op de nieuwe site: www.knowyourfood.nl.


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group