Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze whitepapers van de afgelopen tijd.
Door onze jarenlange ervaring als dienstverleners in hospitality zijn we een expert op het gebied van food en support services. In onze whitepapers gaan we dieper in op diverse onderzoeken en conclusies.
In de ochtend krijgen werknemers het meeste werk gedaan. Dan is de productiviteit het hoogst, zo blijkt uit het Eating at Work-onderzoek van Eurest. In de middag gooit onder andere de after-lunch-dip roet in het eten. Hoe blijft een werknemer d...
Lees verderEen kwart van werkend Nederland is niet betrokken bij collega’s; 14 procent geeft aan collega’s niet te kennen, en een op de tien zegt verjaardagen niet van elkaar te weten.
Opvallende cijfers, maar niet gek aangezien een...
Lees verderNederlanders beoordelen hun werkplek gemiddeld met een 7,1. Een ruime voldoende, maar nog genoeg ruimte voor verbetering, blijkt ook uit ons onderzoek.
Bekijk de minigids met inspiratie voor lunch en tussendoortjes op de werkvloer.
Lees verderIn weinig Europese landen geven medewerkers zo weinig geld uit aan eten op de werkvloer als in Nederland. Maar de prijsbewuste werknemer houdt wél van lekker eten. Hoe kom je prijsbewuste werknemers met je assortiment tegemoet? We zetten...
Lees verderEen kwart van werkend Nederland is niet betrokken bij collega’s; 14 procent geeft aan collega’s niet te kennen, en een op de tien zegt verjaardagen niet van elkaar te weten.
Opvallende cijfers, maar niet gek aangezien een ruime meerderheid van de werkgevers niets blijkt te doen om de onderlinge werksfeer te verbeteren. Om erachter te komen hoe het gesteld is met de collegialiteit én de werksfeer op de Nederlandse werkvloer, hebben we 1.000 werknemers ondervraagd. In deze minigids vind je alle feiten op een rij én geven we je tips hoe je de werksfeer en collegialiteit op een eenvoudige en leuke manier kunt stimuleren.
© 2021 Compass Group