Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

09-01-2018

Richard Cousins

Met diepe droefheid melden we dat onze Group Chief Executive, Richard Cousins, William en Edward zijn twee zonen, zijn verloofde Emma en haar dochter Heather, op oudejaarsavond omgekomen zijn bij een vliegtuigongeluk tijdens hun vakantie in Australië.

Paul Walsh, voorzitter van de Compass Group: "We zijn diep geschokt en bedroefd door dit verschrikkelijke nieuws. De gedachten van iedereen bij Compass Group liggen bij Richard's familie en vrienden, en we betuigen onze grootste medeleven voor hen."

RichardCousinsv1

"Het was een groot voorrecht om Richard persoonlijk te kennen en de afgelopen jaren met hem samen te werken. Richard was bekend en gerespecteerd vanwege zijn grote menselijkheid en een no-nonsense stijl die Compass heeft veranderd in een van de toonaangevende bedrijven in Groot-Brittannië."

Dominic Blakemore, die sinds eind september de rol van Deputy Chief Executive vervult, zal vervroegd Richard Cousins opvolgen en start met ingang van 1 januari als Group Chief Executive.


Nieuws & Persberichten overzicht

archief
16-01-2017
Foodcourt Haagse Hogeschool in nieuw jasje

Bekijk hier welke nieuwe look & feel de Haagse Hogeschool gekregen heeft.

 

Lees meer
Actuele berichten

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2018 Compass Group