Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

04-01-2018

Groente van de maand: kolen

Kolen, een van de gezondste groenten en ook nog erg goedkoop. Kolen zijn simpel te bereiden, bevatten nauwelijks calorieën, en je kunt er volop mee variëren, er is makkelijke mee te combineren en ze zitten ook nog boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten.

Boerenkool, spitskool, witte- en rodekool, Chinese kool, er zijn ongelooflijk veel soorten kolen. Ze zitten vol vitamine C welke je helpen je weerstand op te bouwen en dat heb je wel nodig in deze koude maanden.

Kolen komen bijna altijd van Nederlandse bodem, dat maakt ze heel goedkoop en duurzaam. Toch worden hele kolen weinig verkocht, en dat komt omdat veel mensen niet weten wat ze er mee moeten doen.

Klantcases

Kijk op onze Know Your Food website voor meer informatie en inspiratie om te koken met hele en voorgesneden kolen. En probeer eens 1 van onze recepturen met verschillende soorten kolen.

Kolen inspiratie en recepturen

Tip: Hele kolen kun je weken bewaren op een koele plek in huis. Van een aangesneden kool kun je het aangesneden deel bedekken met plasticfolie en in de koelkast is de kool zo nog weken houdbaar.


Nieuws & Persberichten overzicht

archief
16-01-2017
Foodcourt Haagse Hogeschool in nieuw jasje

Bekijk hier welke nieuwe look & feel de Haagse Hogeschool gekregen heeft.

 

Lees meer
Actuele berichten

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch het laatste nieuws van Compass Group.

Aanhef:

© 2018 Compass Group