Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

22-02-2018

Eurest nieuwe cateraar Hogeschool van Hall Larenstein

Amsterdam, 19 februari 2018 - Hogeschool van Hall Larenstein (VHL) werkt vanaf 1 januari 2018 samen met Eurest voor de catering in Leeuwarden en Velp. De komende vier jaar worden meer dan 5.000 studenten en medewerkers van Hogeschool van Hall Larenstein in hun wensen voorzien met de Campus-formule van Eurest.

Gert-Jan Bulten, Projectleider Van Hall Larenstein: “Met Eurest hebben we een partner gevonden die past bij alles waar de hogeschool voor staat: duurzaam, betrokken, ondernemend en verantwoordelijk.”

Dit zie je terug in het aanbod van afwisselende gezonde voeding. De saladebar en de verse desem broodjes zijn daar een goed voorbeeld van. Daarnaast wordt een gezonde en betaalbare lunchdeal geïntroduceerd zodat er voor iedere portemonnee een betaalbare lunch is en komen er duurzame disposables (servetten, borden, bestek en bekers).


Betrokkenheid van studenten en medewerkers vinden wij belangrijk. Een mooi voorbeeld hiervan was de suggestie van studenten voor een broodje hummus. Twee dagen later werd dit al aangeboden in de counter. Eurest luistert echt naar de wensen en dat wordt zeer gewaardeerd.”


Katinka Lemmen, Business Consultant Eurest: “Hogeschool van Hall Larenstein was op zoek naar een partner die past bij de duurzame doelstellingen van de school en die rekening houdt met de wensen van de studenten en medewerkers. Eurest vervult deze wensen graag met een gevarieerd, gezond en duurzaam assortiment. Studenten en medewerkers krijgen meer inspraak en door samenwerking worden zij betrokken bij het assortiment en de inrichting.”

Over Eurest
Eurest is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. In Nederland verlenen ruim 5000 medewerkers deze food en support services aan bijna 1100 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen. Deze locaties zijn verspreid over heel Nederland. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest (food) en Eurest Services (support).


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group