Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

21-03-2018

Compass Group opent eerste Nederlandse 'Caffé Dallucci' concept

Eurest, onderdeel van Compass Group, lanceerde maandag de eerste Nederlandse locatie van het Compass merk 'Caffé Dallucci’, in het Ahrend Inspiration Centre op het bedrijventerrein naast het Eurest hoofdkantoor in Amsterdam.

Vers voedsel, goede koffie en goed gezelschap. Het premium aanbod aan eten en drinken wordt hier gedurende de dag aangeboden aan zowel werknemers als bezoekers van het kantoorpand.

Bij het ontbijt kunnen gasten genieten van ovenverse granola’s met Griekse yoghurt en vers fruit, smoothies, Franse croissants, ontbijt pastries en cappuccino’s bereid met verse melk. In de middag wordt een assortiment van verschillende warme en koude broodjes, rijkelijk gevulde salades en verse sappen aangeboden. In de late namiddag kunnen medewerkers verse maaltijdsalades en warme maaltijden meenemen naar huis of voor onderweg.

Het concept beantwoordt de vraag naar uitstekende koffie bereid door getrainde barista’s, heerlijke verse producten geselecteerd door onze chef-koks en een gastvrije omgeving om even te pauzeren van het werk gedurende de dag. Naast de mogelijkheid de producten to-go mee te nemen of elders in het kantoorpand te nuttigen, biedt het café zelf ook ruimte voor gasten om van hun eten en drinken te genieten.


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group