Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

29-03-2018

Eurest nieuwe cateraar bij grote multinationale klant in de financiële sector

Eurest start foodservices voor een grote multinationale klant in de financiële sector in 9 landen. De komende vijf jaar worden de medewerkers van deze klant door Eurest voorzien van gezonde & gevarieerde voeding die bijdraagt aan optimale ‘workplace wellbeing’.

Marco Retel, Compass Group Directeur Strategische Internationale Klanten, “We zijn enorm trots op deze nieuwe internationale klant. Met ons continuous improvement programma richten we ons op gezondheid en welzijn op de werkplek, duurzaamheid en technologische innovaties zoals eenvoudig bestellen en betaalgemak, die aansluiten bij de klantdoelstellingen. Onze Envision 2020 foodservice benadering is gebaseerd op data en consumenten inzichten en verzekert dat we de juiste oplossingen bieden”.

International Client Programme

Het contract van Eurest komt te vallen onder het International Client Programme (ICP), opgesteld door Compass Group. Compass Group, het moederbedrijf van Eurest, baseert zich op 20 jaar ervaring in het managen en ontwikkelen van internationale contracten. Dit programma is gericht op het implementeren van consistent en proactief cross-border accountmanagement. Er wordt hierbij nauwkeurig gekeken naar de specifieke wensen van de lokale klanten en medewerkers en op welke manier de hoogst haalbare workplace wellbeing bereikt kan worden. Naast hippe en gezonde voeding met een uitgebreid assortiment in de restaurants, heeft Eurest een nieuw koffieconcept geïmplementeerd bij alle espressobars in Nederland. Een nieuwe look en feel met koffie van hoge kwaliteit, gekoppeld aan duurzaamheid in samenwerking met top koffiemerk Peeze. Als onderdeel van de Eurest familie zal Famous Flavours zorgdragen voor de catering van speciale evenementen en fine dining.

#ConnectingPeopleThroughFood


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group