Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

24-04-2018

Famous Flavours verzorgt 100% zero waste catering

Na het succesvolle ‘Global Waste Diner’ op 4 april in de Heineken Experience, verzorgt Famous Flavours nu ook No Waste catering.

Het diner, een initiatief van Global Compact NL ter promotie van de VN duurzaamheidsdoelen voor verantwoordelijke productie en consumptie, werd verzorgd door Compass label Famous Flavours in samenwerking met andere leveranciers. De avond was een groot succes en verschillende sprekers deelden hun visie op de thema’s verspilling en duurzaamheid. Zo ook voor Famous Flavours, die hierop besloten zich nog actiever in te zetten tegen voedselverspilling middels een nieuw No Waste catering concept.

Het No Waste Menu dat zij aanbieden binnen dit concept is opvallend verrassend: door het menu te kiezen strijd je mee tegen voedselverspilling én het menu blijft tot het laatste moment geheim.

Famous Flavours staat erom bekend haar gasten te verblijden met de mooiste menu’s. Naast smaakvolle gerechten vinden zij het ook belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Samen met de vaste groente- en fruitleveranciers, waaronder nu ook Instock, selecteren de chefs op het laatste moment de ingrediënten voor het verrassingsmenu. Heerlijke verse producten, van de juiste kwaliteit, die anders bij het afval zouden belanden, omdat ze een dag later niet meer verkocht mogen worden. Het Secret No Waste Menu is in de basis een voedzaam en vegetarisch menu, dat in overleg uitgebreid kan worden met vlees of vis.

Kijk voor meer informatie op Famous Flavours No Waste.


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group