Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.
Wekelijks komen er in Amsterdam nieuwe restaurants bij, het aantal horecazaken groeit explosief. Van al die eet- & drinkgelegenheden die het afgelopen jaar zijn geopend zijn er veel volledig vegan of hebben vegan keuzes op de kaart. Verder ...
Lees verderEurest zal vanaf 1 juli 2018 de catering in de universiteitsrestaurants, koffiecorners en de banqueting activiteiten verzorgen op de Vrije Universiteit Amsterdam. Met dagelijks circa 6.000 bezoekers in de verschillende horeca faciliteit...
Lees verderEuropeanen geven de voorkeur aan service boven thuis koken.
Een nieuw Europees rapport over de verkoop van ‘Out of Home foodservices’ van IRI Gira Foodservice (IRI) laat een toename zien van uiteten gaan ...
Lees verderAfgelopen maandag is de Ramadan van start gegaan. Gasten van de campusrestaurants hebben tijdens deze maand de mogelijkheid overdag een box te kopen waar zij na zonsondergang van kunnen genieten. De box wordt verkocht in de horeca outlets van d...
Lees verderNa het succesvolle ‘Global Waste Diner’ op 4 april in de Heineken Experience, verzorgt Famous Flavours nu ook No Waste catering.
Het diner, een initiatief van Global Compact NL ter promotie van de VN duurzaamheidsdoelen voor verantwoordelijke productie en consumptie, werd verzorgd door Compass label Famous Flavours in samenwerking met andere leveranciers. De avond was een groot succes en verschillende sprekers deelden hun visie op de thema’s verspilling en duurzaamheid. Zo ook voor Famous Flavours, die hierop besloten zich nog actiever in te zetten tegen voedselverspilling middels een nieuw No Waste catering concept.
Het No Waste Menu dat zij aanbieden binnen dit concept is opvallend verrassend: door het menu te kiezen strijd je mee tegen voedselverspilling én het menu blijft tot het laatste moment geheim.
Famous Flavours staat erom bekend haar gasten te verblijden met de mooiste menu’s. Naast smaakvolle gerechten vinden zij het ook belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Samen met de vaste groente- en fruitleveranciers, waaronder nu ook Instock, selecteren de chefs op het laatste moment de ingrediënten voor het verrassingsmenu. Heerlijke verse producten, van de juiste kwaliteit, die anders bij het afval zouden belanden, omdat ze een dag later niet meer verkocht mogen worden. Het Secret No Waste Menu is in de basis een voedzaam en vegetarisch menu, dat in overleg uitgebreid kan worden met vlees of vis.
Kijk voor meer informatie op Famous Flavours No Waste.
© 2021 Compass Group