Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

09-05-2018

Celebrate Europe

Europadag

Europadag wordt gevierd op 9 mei en is het jaarlijkse feest van vrede en eenheid in Europa. Het is de verjaardag van de historische Schuman-verklaring. In een toespraak in Parijs in 1950 presenteerde de Franse minister van buitenlandse zaken Robert Schuman zijn ideeën voor een nieuwe vorm van politieke samenwerking in Europa, waardoor een nieuwe oorlog in Europa ondenkbaar zou worden.

Ter gelegenheid van Europadag worden in heel Europa allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd voor mensen van alle leeftijden, zoals rondleidingen, debatten en concerten. Ter ere van Europadag hebben wij onze gerechten in een Europees jasje gestoken en kunnen onze gasten genieten van een heerlijke pompoen pizza carprese of onze @samhoud asperge ceasar salad burger!

Verrassen met groente

Slechts 2% van de Nederlanders komt aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente (250 gram). &samhoud food wil mensen inspireren om meer groente te eten. Daarom maken ze het gemakkelijker en aantrekkelijk om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente. De recepturen zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth.

MOSHIK ROTH aangenaam!

“Als ik kook geef ik de ruimte aan de kwaliteit van groente. Ik beperk me tot de hoogst nodige bewerkingen. Dan blijft de pure smaak van groente behouden. En dat proef je!”

Wist je dat…

  • 2- Michelinsterren chef Moshik Roth is het creatieve brein achter de groente-innovaties van &samhoud food.
  • Eigenaar van 2- Michelinsterren restaurant &moshik (Amsterdam)
  • Autodidact chef is, gebaseerd op moleculair koken.
  • Het 'Wall Street Journal' benoemde restaurant &moshik tot een van de beste restaurants ter wereld voor vegetariërs.
  • Hij chef was van de Olympische Spelen in London 2012
  • Moshik het eervolle verzoek heeft gekregen om voor koning Willem- Alexander en koningin Maxima te koken op verschillende gelegenheden.
  • Moshik internationaal een bekende TV chef is.

Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group