Nieuws
Pers & publicaties
Het laatste nieuws

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze persberichten en publicaties van de afgelopen tijd.

21-06-2018

Eurest nieuwe cateraar Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Eurest zal vanaf 1 juli 2018 de catering in de universiteitsrestaurants, koffiecorners en de banqueting activiteiten verzorgen op de Vrije Universiteit Amsterdam. Met dagelijks circa 6.000 bezoekers in de verschillende horeca faciliteiten zal Eurest voorzien in een gevarieerd aanbod van gezonde en betaalbare producten en gerechten voor studenten, medewerkers en overige gasten.

Campus catering
De VU is volop in ontwikkeling. De ontwikkeling betreft de campus, de dienstverlening en de organisatie. Daar past een nieuwe cateraar bij: “Eten en drinken verbindt, brengt mensen bij elkaar. De VU wil een aantrekkelijk aanbod bieden, dat voorziet in de behoeften van huidige en toekomstige studenten, medewerkers en bezoekers van de VU campus. Het aanbod van Eurest is divers, biedt volop keuzemogelijkheden en bevindt zich verspreid over de campus. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van een levendige en gastvrije VU Campus, met een hoge verblijfs-kwaliteit en aantrekkingskracht. Duurzaamheid en gezondheid staan daarbij hoog in het vaandel,” aldus Els van Haasen, Manager Services FCO bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Na 5 jaar weer terug
In de aanbestedingsprocedure heeft Eurest op acht van de tien onderdelen de hoogste score behaald en daarmee veruit de aanbesteding gewonnen. Bijzonder onderdeel van de selectie was een proeverij met een afvaardiging van de doelgroep, die kon rekenen op een hoge waardering. Het contract gaat in per 1 juli en daarmee is Eurest na vijf jaar weer terug bij de VU, destijds de eerste universiteit waarbij Eurest de catering verzorgde. In de afgelopen jaren heeft Eurest een stevige marktpositie opgebouwd binnen onderwijscatering en is uitgegroeid tot marktleider in Nederland binnen het onderwijssegment.


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group