MVO-hoofdbeeld

‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’

Duurzaamheid

Onze 5 pijlers van duurzaamheid

Als onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support-services, hebben we een verantwoordelijkheid naar de wereld om ons heen. Wij hebben de ambitie elke dag een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame levensstijl van onze gasten en medewerkers. Daarom is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderdeel van onze strategie voor duurzame groei.

We zijn er trots op dat we steeds meer duurzame activiteiten binnen onze organisatie oppakken.

Duurzaam ondernemen doen wij samen met onze leveranciers en opdrachtgevers. We gaan uit van prestaties die meetbaar zijn en die passen bij onze doelen. Onze activiteiten zijn gebaseerd op vijf duurzaamheidpijlers: onze mensen, duurzame inkoop, welzijn, milieu en samenleving.

Bekijk hier onze brochure

Lees meer over de Corporate Responsibility van onze moeder Compass Group PLC.

Lees meer

...

Onze mensen

Onze mensen zijn het hart van de organisatie. Ze zijn het visitekaartje naar onze opdrachtgevers en gasten. Hun motivatie, betrokkenheid en ondernemerschap zijn de basis van onze bedrijfsvoering en daarmee bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Werken bij Compass Group

MVO-onze-mensen

Meerjarenplan

meerjarenplan

We vinden het belangrijk dat onze mensen in een gezonde en veilige omgeving werken. Nu al werken we met betrokken medewerkers die met trots bijdragen aan onze onderscheidende en betrouwbare food- en support services. Om dit nog verder te verbeteren, hebben we een meerjarenplan opgesteld.

Tussen 2014 en 2020 werken we aan:

  • Het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers door het optimaliseren van eigen ondernemerschap.
  • Het continue verbeteren van de veiligheid voor onze medewerkers en gasten op de locaties.
  • Het op peil houden van aantrekkelijk werkgeverschap.

 

MVO-onze_mensen_-_quote__2_

“Veiligheid is erg belangrijk binnen onze organisatie. Het is onze topprioriteit om samen met onze mensen en opdrachtgevers constant de veiligheid van de werkomgeving te verbeteren.”

Mirjam Halkes, kwaliteitsconsultant Sensz

Facebook Compass Group Compass Group

© 2019 Compass Group