FF---hoofdbeeld
Website Wat doen wij
Famous Flavours

Famous Flavours: High-end party- en eventcateraar

Famous Flavours werd in 2008 opgericht door Tobias Overgoor, een toegewijde Patron Cuisinier, smetteloos en onkreukbaar, en met een hart voor smaak.

In 2016 is Famous Flavours overgenomen door Compass Group, waarbij Tobias Overgoor als algemeen directeur is aangebleven. Als party- en eventcateraar sluit Famous Flavours naadloos aan op onze markt van dagelijkse catering, maar blijft bij de kern van de Franse haute cuisine. Grote evenementen worden met een scherp oog voor detail tot in de puntjes verzorgd voor de nationale en internationale (zakelijke) markt. Van de aankleding en de presentatie tot en met de culinaire details onderscheiden wij ons door creativiteit, originaliteit en opvallend hoge kwaliteit.
 

“We add Flavour to your event!”

Hoogwaardige culinaire evenementen, feestelijke perfectie en toch volledig duurzaam

Bij party- en eventcateraar Famous Flavours word je van begin tot eind geïnspireerd, ondersteund en gefaciliteerd. Jouw vraag wordt omgezet in culinaire concepten en stijlvolle presentaties, waar gasten nog lang over zullen napraten. En hoewel het gepassioneerde team achter Famous Flavours de organisatie en culinaire invulling van jouw evenement graag uit handen neemt, leggen zij de lat elke dag hoger, waarbij ook wordt nagedacht over de impact van onze passie op het milieu. Bij alle onvergetelijke evenementen die we organiseren is duurzaamheid dan ook niet meer weg te denken en inmiddels volledig geïntegreerd in onze bedrijfscultuur. We werken samen met lokale biologische leveranciers en in alle facetten leven wij een strikt no-waste-policy na. Onze chefs werken uitsluitend met verse en pure ingrediënten in hun gerechten en weten de ingrediënten die overblijven altijd weer op een creatieve manier te verwerken. Zo nemen wij als party- en eventcateraar verantwoordelijkheid voor onze omgeving en samenleving.

FF---totaaloplossingen
Compass Group Nederland

Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma, Nederlandse chef-kok met drie Michelin-sterren, heeft een exclusief samenwerkingsverband met party- en eventcateraar Famous Flavours. De visie van Famous Flavours en Jacob Jan Boerma is identiek. Het verwennen van gasten vanuit de authentieke basis met de beste ingrediënten die het seizoen en de regio te bieden heeft.

Party- en eventcateraar voortdurend strevend naar perfectie

  • Duurzame ingrediënten
  • Verrassende seizoensproducten
  • Stijlvolle, memorabele presentaties
  • Hoogwaardige party- en event services
  • Jarenlange culinaire expertise
  • Totaaloplossingen voor evenementen en partijen, groot en klein
FF---duurzaamheid

Famous Flavours

 

Meer weten? Ga naar onze website

Website

 

Onze bedrijfsvideo

Compass Group

'Connect with people. Inspirate through food. Create solutions.
Live our promise'

© 2021 Compass Group