Klantcases
Pers & publicaties
Klantcases

Compass Group en onze merken staan regelmatig in de spotlights. Hieronder vindt u onze klantcases van de afgelopen tijd.

De klantcases zijn onze recepten voor succes. Onze opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen, waarom ze zo tevreden zijn en op welke wijze wij bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

 

18-07-2017

Compass Group Nederland beloond met lidmaatschap FIRA Platform

Compass Group Nederland heeft een vermelding op het FIRA Platform, een certificering specifiek ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen hun duurzaamheidsprestaties zichtbaar te maken voor afnemers.

Het FIRA Platform heeft op basis van een scorecard de prestaties van Compass Groep Nederland op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) beoordeeld en het lidmaatschap toegekend voor minimaal een jaar. In totaal is er gekeken naar vijf verschillende categorieën: mensenrechten, arbeidsvoorwaarden, milieuvriendelijkheid, eerlijk ondernemen en gezonde voeding.

Jaques de Hulster, HR Directeur Benelux bij Compass Group: ‘MVO en HSEQ zijn niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. Dit lidmaatschap laat zien dat het niet alleen bij woorden blijft, maar we ons daadwerkelijk inspannen voor een duurzame en maatschappelijke werkwijze. We zijn dan ook erg trots met de toekenning. Na deze mooie stap gaan we onze strategie verder optimaliseren voor een nog duurzamer resultaat.’ 


Nieuws & Persberichten overzicht

© 2021 Compass Group