Support services- & foodconcepten

Compass Group biedt beproefde soft services, food-, retail-, en vendingconcepten, waarbij de opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. Onze duurzame foodoplossingen en facilitaire diensten op de werkplek zijn van belang om mensen zich beter te laten voelen en succesvol te laten zijn. Door samen te genieten van een verse maaltijd, een gezonde snack of een heerlijke kop koffie, in een fijne, schone, groene én veilige omgeving, faciliteer je als werkgever belangrijke contactmomenten, die medewerkers stimuleren en die gewaardeerd worden. Door deze investering in de bedrijfscultuur, creëer je werkplekken waar mensen graag zijn en waarvan ze deel willen uitmaken.

Hybride werken

Nu hybride werken de standaard is geworden, zijn contactmomenten extra van belang. Als opdrachtgever wil je hier flexibel op kunnen inspelen. Compass Group kan hierbij adviseren en ontzorgen. We hebben internationale expertise op het gebied van het inrichten én multifunctioneel maken van diverse soorten ruimtes, beschikken over een groot aanbod van food-, coffee- en retailconcepten, passend binnen ieder segment. Daarnaast bieden wij online, servicegerichte concepten voor zowel thuis als op het werk. Om onze 24/7 dienstverlening compleet te maken ontwikkelden wij unieke vendingconcepten op maat gemaakt voor verschillende doelgroepen.

Individuele behoeften

Van een snel ontbijt tot uitgebreid lunchen met collega’s, een goede kop koffie tijdens je vergadering of een broodje voor onderweg meenemen: we stemmen onze cateringdiensten en services af ​​op de individuele behoeften van uw medewerkers en hun dagelijkse werk. Met ons complete aanbod aan concepten hebben wij altijd een oplossing afgestemd op de individuele behoefte waarbij wij door middel van maatwerk het concept kunnen aanpassen aan de identiteit, waarden en cultuur van onze opdrachtgever. Passend binnen het duurzaamheidsbeleid en met in acht name van alle veiligheidsaspecten, zodat opdrachtgevers hun medewerkers toegevoegde waarde kunnen bieden binnen de geldende afspraken en op basis van goede inkoopvoorwaarden.

Bekijk alle publicaties
Stijn Rutten Manager Sales

Geef uw mening over onze dienstverlening

Bent u niet tevreden over onze service? Of hebt u een verbetersuggestie voor onze dienstverlening? Vertel het ons.
Vul het klachtenformulier in en u ontvangt een reactie.

Voor een goede afhandeling zijn de velden met een * verplicht om in te vullen.

Een andere vraag?

Consent(Vereist)
Hidden